Volksfeest

Van donderdag 15 t/m zondag 18 augustus 2024 zijn er weer veel activiteiten georganiseerd tijdens de Varsseveldse Volksfeesten. 

Ook voor de jongste is er veel te beleven. Van alle kinderactiviteiten op het Hofshuus tot het lunapark.

Op vrijdag 18 augustus gaan we vogelschieten bij het Hofshuus. Bekijk hier alle actuele informatie.

Varsseveldse Volksfeesten: 15 t/m 18 augustus 2024

Ieder jaar, in het derde weekend van augustus, barst het weer los; de Varsseveldse Volksfeesten; de mooiste kermis van de Achterhoek; feest voor jong en oud.

De Varsseveldse Volksfeesten kent al sinds jaar en dag een aantal vaste elementen. Wat goed is, willen we blijven behouden, daar is men blijkbaar tevreden over. Maar natuurlijk passen we ook ieder jaar her en der kleine onderdelen aan, om te zorgen dat er ieder jaar weer een fantastisch feest gevierd kan worden. Vier dagen lang viert Varsseveld feest, ieder op zijn/ haar eigen manier. Vele onderdelen, met voor ieder wat wils. Van een prachtige optocht, kinderspelen, deTeenageparty, een gevarieerd muziekprogramma, kermisattracties, koningsschieten, een toneelvoorstelling, de seniorenochtend tot een gezamenlijk pannenkoekenontbijt op de zondagochtend. Varsseveld heeft het allemaal; vier dagen feest om naar uit te kijken.

We zien u graag op de Varsseveldse Volksfeesten. Wij kunnen het feest wel organiseren, maar u bent het die het feest maakt. 

Graag tot dan!

15 t/m 18 augustus 2024: Varsseveldse Volksfeesten!

Elk derde weekend van augustus, feest voor jong en oud!

Laatste berichten