Lunapark

Donderdag t/m zondag: LUNAPARK

Tijdens de Varsseveldse Volksfeesten kun je elke dag terecht op het lunapark. Ook dit jaar zorgt de familie Seggers weer voor spectaculaire attracties. 

Draai, zwaai of bots je dit jaar weer mee in één van de vele attracties? Waag je een gokje bij één van de vele speelautomaten of houd je jezelf (of je familie of vrienden) liever zoet met wat lekkers van de snoep- of oliebolkraam?

Ook dit jaar zal de firma Seggers weer een leuke, gevarieerde en professionele kermis voor ons verzorgen tijdens de Varsseveldse Volksfeesten. Vermaak voor jong en oud, voor de avonturier, de gokker of liefhebber van wat lekkers. Het is allemaal te vinden op ons Lunapark! 

Geniet van het zwaaien en zwieren door de spin, of voel de spanning van de grijpers of de schiettent! Uiteraard mogen ook de klassieke botsauto’s niet ontbreken op ons Volksfeest. Zoals elk jaar hebben we weer een nieuwe attractie. Dit jaar zal er voor de adrenaline zoekers ook een speciale attractie te vinden zijn: The Swinging Coaster. Uniek in Nederland door zijn draaiende gondels!

Prikkelarm-uur

Het prikkelarme uur tijdens het lunapark van de Varsseveldse Volksfeesten

De Varsseveldse Volksfeesten is een evenement voor iedereen. Dit jaar zal er op het lunapark een prikkelarm uur georganiseerd worden. Hier zal de muziek zachter staan, worden de lampen gedimd en heb je meer tijd om in te stappen. 

Het prikkelarme uur zal zijn op vrijdag 16 augustus van 12.30-13.30 uur.

De AOV wil hiermee ook mensen die moeite hebben met veel prikkels, de mogelijkheid geven om het Lunapark te ervaren. Het is zeker geen besloten uur, dus jong en oud kunnen ook dit uur gewoon naar het lunapark komen. Iedereen is welkom!15 t/m 18 augustus 2024: Varsseveldse Volksfeesten!

Elk derde weekend van augustus, feest voor jong en oud!