Vrijwilligers

De AOV zou niet kunnen bestaan zonder de vele vrijwilligers die ingezet worden voor de activiteiten tijdens Koningsdag, kinderspelen bij het Hofshuus, opbouw van het kermisterrein, vogelschieten en overige diverse werkzaamheden. Dit zijn vrijwilligers die geen actief (vrijwillig) bestuurslid zijn. De AOV kan niet zonder de steun van deze waardevolle vrijwilligers. 

Door de inzet van vrijwilligers ontstaat er onderling veel betrokkenheid en sfeer om samen het volksfeest mogelijk te maken. Kenmerkende voorbeelden zijn de personen die vanaf de maandag in de kermisweek tot aan de donderdag 4 dagen lang bezig zijn om op het terrein verlichting aan te brengen, dranghekken te plaatsen, tenten op te bouwen en vloeronderdelen te plaatsen. Op maandagochtend staat iedereen weer paraat om het terrein op te ruimen. Daarnaast zijn er ook mensen die bij het Hofshuus spelen begeleiden. We kunnen vele voorbeelden noemen, de activiteiten van de AOV worden namelijk door en voor bewoners uit en rondom Varsseveld georganiseerd.

Interesse in een leuke uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek  naar enthousiaste en gedreven mensen die ons tijdens deze activiteiten willen ondersteunen, hierdoor worden de activiteiten als Koningsdag en de kermis een succes!

Lijkt het je leuk om ons te ondersteunen tijdens onze activiteiten, zoals je leest kan dit op diverse manieren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@aov-varsseveld.nl.

Natuurlijk kun je ons ook tijdens Koningsdag en de kermis aanspreken, wij maken graag tijd voor je vrij!